AEG napelemek

Napelemek

Több mint 60 éves napelem gyártási tapasztalat

A megújuló energiaforrások növekvő generációja és integrációja új kihívásokat jelent a közhálózathoz, különösen a hálózat stabilizálása és a rácsszint kiegyenlítése tekintetében. Az AEG PS Group egyedülállóan testreszabott energiaellátó rendszereket támogat a megújuló energiák hálózatba való integrálásának támogatására, az energiatárolási megoldásokra és a napelemes megoldásokra.

130 éves hagyománnyal rendelkező, az elektromos készülékek vezető német világmárkájának számító – ma az Electrolux
tulajdonában álló – AEG család tagjaként, az AEG szolár termékei megbízhatóságuknak, kiváló minőségüknek és kiemelkedő használhatóságuknak, esztétikus megjelenésüknek, valamint innovatív jellegüknek köszönhetően teljes körű felügyeletet biztosítanak az Ön napelemes rendszere és annak teljesítménye felett.

Miért jó választás az Aeg napelem?

  • Poli és monokristályos panelek
  • Üzembiztos, nagy teljesítményt nyújt
  • Minőségi, modern, elegáns napelemek
  • Megbízható hatékonyság, hosszú élettartam
  • 25 év teljesítménygarancia
  • Magyar képviselet
  • Feketére fényezett panelek -> elegáns utcakép

A napelemes rendszereikhez prémium minőségű, Q-Cells és AEG panelek társulnak, amelyek mellé hasonló minőségű inverterek kapnak teret.(Fronius, az ABB és a SAJ)

A monokristályos napelemek a legmodernebb eljárások szerint készülnek, felezett cellával (Half-cut) és PERC technológiával, amelyek a hagyományos napelemekhez képest számtalan előnnyel járnak -> többet tartósabban elv.

Cellái a hagyományos napelemek celláinál 50 százalékkal kisebbek, így a szokásos 60 db helyett 120 cella kerül egy panelre.

A kisebb celláknak köszönhetően csökkenthetők a cellán belüli veszteségek, ezzel javul a panel hatásfoka, növekszik a teljesítménye, és nő az élettartama.

A Half-cut technológiával kisebb az úgynevezett forró pontok (hot spot) kialakulásának esélye, és ezen panelek felülete ellenállóbb anyagból készül, így a hagyományos panelekhez mérten kevésbé érzékenyek a sérülésekre, apró karcolásokra.

Kíváncsi hogy mennyibe kerül?

Kalkuláljon árajánlatot most!

Nem szereti a kalkulátorokat? Kérje árajánlatunkat a ajanlat@szak-solar.hu email címen, vagy kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a 06 30 011 0860-es telefonszámon.

Kérdése merült fel?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Tegye fel kérdéseit, az info@szak-solar.hu email címen, vagy keressen minket a 06 30 011 0860-as telefonszámon és GARANTÁLTAN nem marad megválaszolatlan kérdése!

Szaksolar

3527 Miskolc, Sajó utca 5.